miércoles, 19 de enero de 2011

Capitalisme?

El sistema capitalista és el resultat de l'evolució històrica que, etapa per etapa, ens ha dut en aquest gran embolic consumista i sense frens. Tot i que aquest sigui el sistema imperant en el nostre món i fins aleshores el més ben considerat dins dels models d'organització econòmica i com a consqüència, social, és evident que darrere s'hi amaga una gran trama d'interessos, com no, econòmics, que ens retenen en aquesta fase històrica i que no ens deixen avançar. Perquè ens costa tant assumir que el capitalisme és una simple etapa a superar?
L'actitud conformista de les generacions actuals ens estanca en un sistema que no té sortida. No em puc creure que sigui la única persona d'aquest món que senti frustració a l'hora de pensar en un futur regit per la monèda. I la veritat, és que tal i com estan organitzades es coses... què som sense la monèda? Qui pot fer alguna cosa sense diners? Certament, tot plegat és ben absurd. Som nosaltres mateixos, som les persones, les qui atribuïm aquest sentit a la moneda, i jo penso: si tots els problemes del món tenen a veure amb els diners, perquè seguim encaparrats en donar continuïtat a la moneda? Perquè no podem desfer el que els nostres avantpassats van fer? Perquè seguim donant als diners el siginificat de diners? Al cap i a la fi, els bitllets són un troç de paper, un troç de paper que si no fos per la nostre absurda mentalitat, sería tant insignificant com un llàpis, un bolígraf o una goma d'esborrar. Qui són les persones que volen continuar amb aquest patètic sistema? Doncs sí, són els de sempre. Són els qui en surten beneficiats, aquell petit sector de la població mundial, que com que són els màxims posseïdors de diners viuen de la continuïtat d'aquest sistema i que per la mateixa raó tenen la capacitat de controlar el món i que per tant, el controlen al seu gust. Però això no és el més impactant de tota aquesta història, no, el més impactant de tot és que els afectats, sí, els de sempre, els hi seguim donant corda. Perquè no reaccionem d'una vegada? Imagineu, ni que tan sols sigui per un instant, que tots deixessim de donar sentit a aquesta mala puta que regeix el món, evidentment, em refereixo a la moneda, què farien els de dalt? Digueu-me, què farien? Tot el que els hi dona poder hauría perdut el seu significat, tot el que els hi dona poder ja no sería res. Aleshores ens alliberariem d'aquest sistema que ens esclavitza i ens obliga a passar una vida agenollats, ens alliberariem d'aquesta pressió que no ens deixa viure i desbancariem per complet els desgraciats que ens intenten controlor per mitjà de l'economia.
Sé de sobres quina és la resposta de les persones un cop havent llegit la meva teoria, i creieu-me, aneu ben equivocats. Que com organitzaria el món sense els diners? Doncs molt fàcil, el món ja està organitzat. Els que fem dels diners una necessitat som nosaltres i per tant, som nosaltres els qui ens hem de desprendre d'ells. Què passa, que si no anem al supermercat amb un bitllet de 50 no sabem “comprar”?
Prefereixo pensar que les persones que no comprenen aquesta teoria són un producte del mateix sistema, perquè sincerament, el fet de pensar que hi ha certes persones que necessiten evolucionar mentalment m'escandalitza, i més en ple segle XXI.
En fí, per mi és quasi impossible plasmar en un text tota una teoria, o en comptes de teoria, utopía, perquè tal i com està la societat dubto que les persones fóssim capaces d'aplicar-ho... Simplement dir que si algú en vol saber més, estic disposada a explicar clarament en què consisteix tot això.

1 comentario:

  1. El dinero, un trozo de papel, de la mejor calidad, con detalles casi inimitables. Te puede llevar ala tumba, pero no olvides ten algunos billetes de sobra en el bolsillo, has de pagar tu ataúd.

    Esta claro, lo maldices cuando cuando no tienes, pero cuando tienes un trabajo estable y bien visto por los demás es fácil fingir que eres feliz, aunque vivas en la miseria, con todos y cada uno de los productos que te vende indirectamente la caja tonta. Todos iguales, todos ovejas. ¡Somos el rebaño de nuestros sagrado y bendito señor !

    Y que se puede cambiar, nada el mundo ya esta bien como esta, el ultimo escalón de la pirámide no puede cambiar nada, solo somos las hormigas que construyen su imperio.

    Me siento feliz, tengo una casa que te cagas, y unas deportivas de la ostia, me he tirado a una rubia con unas tetas descomunales. ¿Que dices? La descoloque a cubatas !! ¿No os resulta familiar, parece que estemos programados, todos iguales, aborregados e inútiles.
    Vendemos todo, la vida, niños muertos y muertos de hambre todo simplificado a un producto fácilmente convertible en dinero.

    En resumen el mundo es una reproducción incompleta para el ojo del hombre de a pie, todo es mas complicado, somos solo peones amordazados y ciegos. Pondría la mano en el fuego diciendo que seguro que arriba de la pirámide, esta el gran CAPO, encima de una montaña de muertos, rodeado de lameculos abanicándole, controlando el brillante botón rojo diciendo: Hoy te toca a ti ser miserable! Lucha, combate fiel siervo mata destruye, convierte todo en polvo, en unos años volverá a dar dinero todo esto, y todos seremos felices.

    Terminado, creo que todas las formas políticas, los grandes nombres, que nos sacan de nuestras casillas, que creemos poder odiarlos, entenderlos y destruirlos, solo son pequeñas piezas usadas con estrategia para satisfacer al de arriba, Dios todo poderoso !

    Muerte al desconocido de arriba, y muerte a la tapadera llamada C-C-a-o-p-m-i-u-t-n-a-i-l-s-i-m-s-m-o !!

    Rebelión la fuerza para el pueblo !!

    ResponderEliminar